Tietoa vaatteistamme

Rakkaudesta vanhoihin vaatteisiin

Kaikki vaatteemme ovat vintagea, ja niitä on vain yksi kappale lukuunottamatta deadstock-vaatteita. Deadstock-vaatteet ovat menneiden vuosikymmenten käyttämätöntä ylijäämävarastoa, joissa on alkuperäiset tuotelaput kiinni. Niitä voi olla saatavilla useampia eri koossa.

Käymme jokaisen meille saapuvan vaatteen huolellisesti läpi. Ensin tarkastamme vaatteen kunnon ja myyntikelpoisuuden. Joskus vaate kaipaakin korjausta, ja korjaamme sen aina, kun se on mahdollista. Tämä voi tarkoittaa paikkausta, nappien ompelua tai esimerkiksi vetoketjun vetimen tai farkkujen napin kiinnittämistä. Puhdistamme ja pesemme vaatteen tarpeen mukaan, ja moni vaate pääsee vielä tahrojenpuhdistukseenkin. Käsittelemme vaatteet lopuksi kuumalla vesihöyryllä. 

Radhicalta löydät vain hyväkuntoisia vintagevaatteita, enimmäkseen 60-luvulta 90-luvulle. Helpottaaksemme vaatteen kunnon hahmottamista, olemme antaneet jokaiselle vaatteelle alla olevan kuntoluokituksen. Emme lähtökohtaisesti myy vaatteita, joissa on paikkaamattomia reikiä, mutta koska vaatteemme ovat käytettyjä, niissä saattaa esiintyä käytön jälkiä. Pyrimme kuitenkin parhaamme mukaan kuvailemaan niitä tuotekuvauksessa. Mikäli huomaat vaatteessa jonkin häiritsevän vian, josta emme olleet maininneet, otathan meihin yhteyttä.

Radhica kuntoluokitus erinomainen

Erinomaisessa vintagekunnossa

Vaate on erittäin hyvässä kunnossa, eikä siinä ole näkyviä käytön jälkiä.

Radhica kuntoluokitus hyva

Hyvässä vintagekunnossa

Yleisesti ottaen hyväkuntoinen vaate. Pientä pesunukkaa, värien haalistuneisuutta tai näkyviä korjausjälkiä voi esiintyä, joista on tarkemmat tiedot jokaisen tuotteen kuvauksessa.

Radhica kuntoluokitus deadstock

Deadstock

Käyttämätön vintagevaate, jossa on alkuperäiset tuotelaput kiinni.

heart
luonto

Koon valitseminen

Olemme arvioineet koon jokaisen vaatteen kohdalla usean vuoden vaatealan kokemuksella. Rakastamme oversize-mallisia vaatteita, joita voi helposti käyttää monen kokoiset ihmiset. Mikäli jäät kaipaamaan tarkempia mittoja jonkun vaatteen kohdalla, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tuotteisiimme, tilaukseesi tai mihin vain muuhun liittyen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen contact@radhica.fi, Messengerissä, Instassa tai täyttämällä alla olevan lomakkeen. 🤗

.
Taru
Taru, perustaja
contact@radhica.fi
+358 40 775 9400
Radhica sijainti pin
Varastomme
Jorvas High-tech Center
Hirsalantie 11
02420 Jorvas

Radhica Instagramissa

#folkswhogiveadamn 🦊😘

Insiderina saat aina ensimmäisenä tiedon uutuuksista. 💌 No spam.