Helleale: kaikki mekot, topit ja shortsit -15% koodilla KESÄKUU☀️

Meistä

Olemme olemassa syystä.

Radhica on vuonna 2016 perustettu vintage-verkkokauppa. Me rakastamme pukeutumista, mutta kannamme huolta rakkaasta maapallostamme, jota pikamuodin ylläpitämä vaateteollisuus kuormittaa uhkaavasti. On myös huolestuttavaa nähdä, kuinka usein ihmisoikeuksia laiminlyödään ketjujen tavoitellessa loputonta kasvua. Voit lukea lisää vaateteollisuuden ympäristökuormituksesta blogistamme.

Etsiessämme vaihtoehtoja oivalsimme, että vintagevaatteilla voi nauttia ja leikitellä trendeillä hyvällä omallatunnolla. Maailma onkin täynnä hylättyjä, jännittäviä vaatteita, joita hyödyntämällä säästämme luonnonresursseja – pelkästään yhden puuvilla-t-paidan valmistusprosessiin tarvitaan noin 2700 litraa makeaa vettä, joka vastaa yhden ihmisen yli kolmen vuoden juomaveden tarvetta. 💧🌍Voit lukea Radhican perustamistarinan blogista.

Luonto

Kierrätetyn vaatteen valitseminen uuden sijaan vähentää vaatetuotannon tarvetta ja säästää luontoa.

Tehdas

Valitsemalla vintagen pikamuotiketjujen sijaan kieltäydyt tukemasta vaatetehtaiden epäinhimillisiä työolosuhteita.

Uniikki tyyli

Hyväkuntoinen vintagevaate on merkki siitä, että se on laadukas. Se pysyy käyttökelpoisena pitkään jatkossakin.

heart
käytetty vaate

Vähemmän päästöjä

Vaateteollisuus on yksi saastuttavimmista toimialoista ja yksi merkittävistä ilmastonmuutoksen aiheuttajista – pikamuodin hiilijalanjälki on suurempi kuin lento- ja laivaliikenteen. Vanhan vaatteen uusiokäyttäminen on ympäristöteko.

Hyvää karmaa

Vintagevaatteissa yhdistyvä uniikkius, jännittävä historia ja ympäristöystävällisyys saivat meidät aikoinaan rakastumaan vintageen. Ne ilmentävät persoonaamme ja kertovat tarinoita menneisyydestä.

uniikki tyyli
Radhica oranssi puku

Tukemassa MIELI ry:tä

Lahjoitamme kuukausittain MIELI ry:lle. Lahjoitusten avulla edistetään mielenterveyttä muun muassa kehittämällä mielenterveystaitoja neuvoloissa, varhaiskasvatuksessa, kouluissa, toisen asteen oppilaitoksissa ja nuorisotyössä.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tilaukseesi, tuotteisiimme tai mihin vain muuhun liittyen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen contact@radhica.fi, Messengerissä tai Instassa 🤗 Huom! Alla oleva lomake ei toistaiseksi toimi ja selvitämme sen korjausta parhaillaan. Jos sinulla on vintage-vaatteita, jotka etsivät uutta omistajaa, tarjoa niitä meille tämän sivun kautta.

.
Taru
Taru, perustaja
contact@radhica.fi
Radhica sijainti pin
Varastomme
Jorvas High-tech Center
Hirsalantie 11
02420 Jorvas

Radhica Instagramissa

#folkswhogiveadamn 🦊😘

Insiderina saat aina ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. 💌 No spam.

.