Toimitus ja palautus

Toimituksista

Toimitamme kaikki tilaukset Postin palveluilla. Pienimmät paketit mahtuvat postiluukusta, isommat haetaan lähimmästä Postista saapumisilmoituksella.
Maa Toimitusaika Toimitusmaksu
Suomi 2-5 arkipäivää
  • Pienet korut 100 grammaan asti: 1,90 € *
  • Alle 60 € tilaukset: 5,90 €
  • Yli 60 € tilaukset: ilmainen
Muut EU-maat 4-8 arkipäivää
  • Alle 100 € tilaukset: 15 €
  • Yli 100 € tilaukset: ilmainen
Toimitukset Suomessa

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Toimitusmaksu:

  • Pienet korut 100 grammaan asti: 1,90 € *
  • Alle 60 € tilaukset: 5,90 €
  • Yli 60 € tilaukset: ilmainen

Toimitukset muihin EU-maihin

Toimitusaika: 4-8 arkipäivää

Toimitusmaksu:

  • Alle 100 € tilaukset: 15 €
  • Yli 100 € tilaukset: ilmainen

* 100 grammaan mahtuu esimerkiksi kolme chokeria.

Kuinka palautan tilaukseni?

Vaikka niin toivommekin, että tilauksesi on sinulle mieluisa, ymmärrämme hyvin, että aina ostos ei ollutkaan sopiva. Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, joissa on alkuperäiset merkkilaput kiinni. Palautukset tulee toimittaa meille postilla, ja veloitamme niistä 5,90 euron palautusmaksun, jotta pystymme kattamaan osan niistä syntyneistä kuluista.

Verkkokaupan ympäristökuormituksen minimoimiseksi kannustamme harkittuihin ostopäätöksiin ja tarkistamaan mahdolliset annetut mitat huolellisesti, jotta pystymme vähentämään tarpeettomia palautuksia ja niistä aiheutuvia päästöjä. Mikäli jäät kaipaamaan tarkempia mittoja tai lisätietoja vaatteesta voit aina olla meihin yhteydessä – autamme mielellämme 🤗

1.

Ilmoita meille palautuksestasi

Ilmoita meille palautuksestasi viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen contact@radhica.fi.

2.

Liitä ilmoitukseesi nämä tiedot

Ilmoitathan meille tilausnumerosi, nimesi ja pankkitilinumerosi, mikäli maksoit tilauksesi tilisiirtona. Ilmoitathan meille samalla palautuksesi syyn – se auttaa meitä kehittämään toimintaamme.

3.

Pakkaa ja palauta

Pakkaa palauttamasi tuotteet ja teippaa tilauksesi mukana saamasi palautuskortti pakettiin. Viethän paketin Postiin mahdollisimman pian. Sinun ei tarvitse maksaa palautuksestasi Postissa – pidätämme palautushinnan 5,90 € maksamastasi tilauksesta.

Huom! Ennen 26.9.2019 tehtyjen tilausten palautusta varten saat meiltä sähköpostitse palautuskortin, kun olet ensin ilmoittanut meille palautuksestasi. Tulosta ja teippaa palautuskortti pakettiin. Sinun ei tarvitse maksaa palautuksestasi Postissa – pidätämme palautushinnan 5,90 € maksamastasi tilauksesta.

Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty, palauttamistasi tuotteista maksamasi summa hyvitetään tilillesi 14 arkipäivän kuluessa.

Mikäli ilmoituksen viimeinen jättöpäivä olisi lauantai tai pyhäpäivä, voit ilmoittaa meille palautuksestasi seuraavana arkipäivänä. Tuotteet on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Emme vastaanota palautuksia, joista ei ole ilmoitettu määräajassa tai joita ei ole toimitettu meille takaisin määräajassa.

Noudatamme Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjetta Peruuttamisoikeudesta etämyynnissä ja Peruuttamisilmoituksesta.

Insiderina saat aina ensimmäisenä tiedon uutuuksista. 💌 No spam.