Myy vintage-vaatteesi meille

Annetaan vaatteillesi uusi elämä

Onko sinulla suurempi erä vaatteita, jotka ovat vailla uutta omistajaa? Ostamme hyväkuntoisia ja puhtaita vaatteita, jotka ovat ennen 2000-lukua valmistettuja. 

Myymällä vaatteesi kerralla meille säästät aikaa ja vaivaa. Kattaaksemme verkkokauppamme kulut ja myytävien tuotteiden sisältämät arvonlisäverot, huomaathan, että voimme maksaa vaatteista enintään n. 1/4 niiden käyvästä ulosmyyntihinnasta.

Ostamme vaatteita suurissa erissä, joten säästyt myymisen vaivalta. 💕

Myydäksesi vaatteesi meille, toimi näin:

Radhica mekko

1. Ota meihin yhteyttä

Kerro meille vaatteistasi (määrä, ikä/alkuperä, kunto, sijainti, esimerkkikuvia) lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen contact@radhica.fi tai täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Radhica paita

2. Palaamme sinulle mahdollisimman pian

Tällä hetkellä saamme paljon tarjouksia, joten pahoittelemme mahdollista viivettä vastauksessamme. Pienemmissä määrissä ja vaatteittesi sijaitessa pääkaupunkiseudun ulkopuolella voimme sopia etukäteen hinnasta valokuvien perusteella ja vastaanottaa vaatteesi postitse. Suuremmissa erissä pääkaupunkiseudulla voimme myös tavata ja noutaa vaatteet.

Radhica kortti

3. Toimitus & maksu

Kun olemme sopineet vaatteiden ostamisesta ja hinnasta, voit lähettää vaatteesi meille ilman postikuluja. Saat lähetystä varten esimaksetun Postin osoitelapun pakettia varten. Vastaanotettuamme ja tarkastettuamme vaatteesi siirrämme sovitun hinnan tilillesi.

heart

Vaatteet kiertoon kauttamme

Kierrättämällä vintage-vaatteesi kauttamme tuet kiertotaloutta ja pienyritystämme, ja pääset vaatteistasi helposti kerralla eroon.

iloinen syksyllä

Ota yhteyttä

Kerro meille vaatteistasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact@radhica.fi. 🤗 Huom! Alla oleva lomake ei toistaiseksi toimi ja selvitämme sen korjausta parhaillaan.

.
Taru
Taru, perustaja
contact@radhica.fi

Radhica Instagramissa

#folkswhogiveadamn 🦊😘

Insiderina saat aina ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja 10% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi. 💌 No spam.

.